Jolla pakketkorting

20141208060757-combo_2

Met op het moment van schrijven nog slechts 38 uur te gaan ’s werelds eerste en zeer succesvolle crowdsourced tablet heeft Jolla besloten nog een extra stimulans te bieden voor iedereen die nog interesse heeft in de Jolla Tablet en in Jolla in het algemeen. Er is namelijk een nieuwe perk toegevoegd: The Combo: Tablet & Smartphone

Receive a great discount and get total $190 off from Jolla Tablet and Jolla smartphone from the current and expected retail prices. Jolla smartphone delivery in December 2014 (delivery by Christmas not guaranteed). Jolla Tablet delivery in May 2015.

Een ideale mogelijkheid dus om niet alleen een Jolla Tablet en een Jolla smartphone te bemachtigen, maar ook nog eens met een flinke korting van $190,-. Gelukkig hoef je niet tot mei te wachten op je toestel, deze wordt in december nog op de post gedaan. Door de gebruikelijke drukte rondom kerst is dat geen garantie voor aflevering onder de boom, maar voor de rest natuurlijk een prima deal.

Al gesteld

Heb je al besteld, niet getreurd. Ook de vroege bestellers worden niet overgeslagen. Voor $279 kun je een toestel kopen via de speciale perk.

Extra korting bij gezamenlijke aanschaf

Toch nog twijfels? Of is de huidige prijs van $209 (verwachte retailprijs $249,-) teveel? Sluit je dan aan bij Rob. Hij overweegt bij voldoende animo de Micro-distributor StarterKit te bestellen. De verwachte prijs bedraagt dan $177+invoer/btw.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Rob schreef:

    Ah! Nog $7000 te gaan in 11 uur. Split screen is coming!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.