Jolla Tablet weer beschikbaar via Indiegogo

In navolging van de eerdere ‘crowdfunding’ op Indiegogo heeft Jolla besloten om een vervolg te geven aan de inzameling. Gecombineerd met deze actie zijn de specs van de tablet iets gewijzigd en is het vanaf nu ook mogelijk om een 64GB versie te kopen. Hierbij worden de eerdere enthousiastelingen niet vergeten, zij kunnen eventueel tegen een kleine meerprijs hun tablet upgraden naar 64GB.

32_64

Naast de mogelijkheid voor 64GB interne opslag (aangevuld met een SD-kaartslot) zijn er nog wat belangrijke wijzigingen. Zo heeft Jolla, in reactie op wensen vanuit de community together.jolla.com besloten om tot 128GB geheugen te ondersteunen. Hiervoor moest wel compatibiliteit met Windows worden opgegeven. Wil je gebruik maken van kaarten groter dan 32GB, dan zijn ze niet leesbaar onder Windows.

Andere wijzigingen zijn een iets grotere accu, het vervallen van de proximity-sensor, en het toevoegen van een gyroscope en compass sensor.

Op de Indiegogo-pagina zijn nu de volgende ‘perks’ beschikbaar:

 • Jolla Tablet 32GB: $219
 • Jolla Tablet 64GB: $249
 • 64GB upgrade for early birds: $25
 • Shipping: $20
 • The Combo: Tablet 32GB & Phone: $419
 • The Combo: Tablet 64GB & Phone: $449

Dus heb je de tablet nog niet besteld, of wil je je bestaande bestelling opwaarderen, dan is dit je kans. Bestellers uit de eerste ronde krijgen overigens wel voorrang. Zij krijgen hun tablet naar verwachting in mei uitgeleverd. Bestellingen uit te de tweede ronde komen daarna aan bod. De huidige verwachting is, dat de tweede ronde in juni de tablet ontvangt.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Kea schreef:

  Geen Windows, maar ook geen Mac? Ik las dat alleen Linux wordt ondersteund. Nu heb ik geen bezwaar tegen Linux, integendeel, maar ik zit wel met een MacBook Air.
  Ik heb me opgegeven voor die 64 GB. Snap gewoon niet hoe dat allemaal kan voor die prijs. Zolang Jolla het volhoudt vind ik het best, ze hoeven niet zo stinkend rijk te worden als Apple.

 2. BonoNL schreef:

  Dan ga ik hem zeker bestellen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.