Tablet klaar voor verzending

20150917_1024x480Gisteren kondigde Jolla het goede nieuws aan via blog.jolla.com, de tablet staat klaar voor verzending. Verzending vindt plaats in volgorde van bestelling. De eerste bestellers op Indiegogo krijgen in theorie als eerste hun tablet. Om dit proces te starten, krijgt elke besteller een e-mail met aanvullende instructies over hoe de bestelling kan worden afgerond.

Om er zeker van te zijn dat het hele proces goed verloopt, geleerd ten tijde van de Jolla telefoon, wordt er gestart met een kleine groep. Het kan dus even duren voor je aan de beurt bent.

Lees het complete bericht op And we’re sailing! News from Jolla Tablet operations team.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Kea schreef:

  Krijgen we dan ook gauw Sailfish 2 op onze telefoon?
  Ik hoop echt dat Jolla snel vooruit gaat om van Sailfish een derde OS te maken.

 2. Jordy schreef:

  Wellicht dan toch nog een tablet op de Meet ’n Greet. Ik moet helaas nog wat langer wachten. Ik was te traag en heb pas later op de dag er eentje kunnen krijgen uit batch 3 🙁

 3. Kea schreef:

  Bij mij staat Sailfish 2 er al op! Ziet er prima uit. Alleen het geluidsvolume van de ringtone, dat is helaas niet verbeterd. Naar opzij vegen voor de notificaties vind ik beter dan van onder naar boven. De interface is nu nog intuitiever dan voorheen. Iemand al ervaring met het nieuwe bellen?

 4. Marcel schreef:

  Ik heb mijn tablet pas in de tweede fundraising ronde besteld. Dus ik kan waarschijnlijk tot december wachten. Maar goed, all good things come to those who wait.

  • Jarno schreef:

   Ik hoop het toch niet. Ik heb de mijn pas bij de reguliere verkoop via de jolla website besteld. Ik ben dus pas aan de beurt als alle indiegogo-bestellers zijn uitgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.