Unieke casing voor een unieke tablet

Als Jolla enthousiasteling ben je binnenkort in het bezit van een unieke tablet met een tevens uniek besturingssysteem. De manier om dit nog unieker te maken is door er een unieke, carbonfiber, case bij te kopen. Deze is niet verkrijgbaar via Jolla, maar wel via Dirk van Leersum. U weet wel, dezelfde Dirk die de tevens zeer unieke TOHKB maakte.

Jolla Tablet Carbon Casing

Op indiegogo is hij een campagne gestart voor de financiering van dit project: Carbonfiber casing for the Jolla Tablet.

Qua kosten is het zeer te overzien. De goedkoopste early-bird kost €45 en hiervoor krijg je één unieke case. Meer bestellen mag natuurlijk ook. De campagne loopt inmiddels 4 dagen met nog 42 te gaan. Maar de goedkoopste perk heeft nog slechts 27 exemplaren beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.