Exclusieve LastuCase voor Jolla Tablet

a0a3ad8a-36e0-452d-9379-ed64e45727dd

LastuCase heeft een exclusieve case in ontwikkeling voor de Jolla Tablet. En deze is per direct als perk op de Indiegogo te bestellen. Voor $49 is deze van jou. En mooier nog, voor JollaNL, er is een referrelprogramma. Als 4 mensen bestellen via http://igg.me/at/jolla-tablet/x/9180928 dan komt er een cover naar JollaNL.org. Sterker nog, als 10 mensen bestellen via http://igg.me/at/jolla-tablet/x/9180928 dan komt er een tablet met cover naar JollaNL.org.

Veelzijdig

7acf3622-3301-4866-8530-cedbb4e5d2d7

De cover oogt niet alleen bijzonder, het is ook een veelzijdige cover. Door deze slim te vouwen kan de tablet onder verschillende hoeken worden gepositioneerd. Ideaal voor bediening of het bekijken van een film.

Dus steun Jolla en JollaNL en bestel!

 

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. BongoArnhem schreef:

    Zodra ik de tablet heb besteld ga ik deze ook zeker via Jollanl bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.