Jolla Tablet nieuws: nieuwe perk en meer tijd

Jolla maakt zojuist bekend dat de huidige Tablet-campagne op Indiegogo nog tot eind maart zal lopen. Een zeer logische zet om zo iedereen die dankzij het aanstaande Mobile World Congress kennismaakt met de tablet de kans te geven deze tegen gereduceerd tarief aan te schaffen. De campagne wordt met een maand verlengd

Huidige status

Gisteren plaatste Jolla al een video op haar weblog waarin een aantal hardware-zaken werden gedemonstreerd. Dit was een voorbode voor nog veel meer.

Nieuwe accessoire (perk)

20150227041746-mapbagrag01Om de doorlopende campagne een extra boost te geven komt Jolla vandaag ook met een nieuwe perk: mapbagrag Tablet Case. Voor $42 kun je de case in huis halen.

This unique and functional case for the Jolla Tablet is hand-made of paper by mapbagrag® in Austria. It consists of 25% of recycled material, is non-toxic and has a neutral ph-value. The waste of the paper manufacturers is recycled, producing super strong paper that’s used to produce the case. The special-paper can be recycled up to 100%.

The case features a beautiful and aesthetic Origami design, created by Jolla’s design team and complementing the pure Finnish design and look and feel of the Jolla Tablet. Designed especially for the Jolla Tablet, it is a perfect snug fit. The case will protect your tablet from dabs, marks, scratches and spots, messy paws and juicy puddles. The case has 4 internal elastic straps, that hold the tablet in place and prevent it from sliding out when the case is open. You can use the case to stand the tablet upright, taking advantage of another elastic strap on the inner side of the case, or simply lay it flat or carry around.

20150227041844-mapbagrag02

Nog 31 dagen

De tweede fase van de Indiegogo-campagina liep in eerste instantie tot eind februari. Jolla heeft vandaag bekend gemaakt dat dit met een maand wordt verlengd tot eind maart. Bestellen kan dus nog via Indiegogo.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.