Jolla tablet in actie

hw_adaptation_demo_wide-1024x420

Met nog maar een kleine week te gaan tot het Mobile World Congress (MWC) plaatste Jolla gisteren een video online van de Jolla tablet. De video is een demonstratie van enkele hardware-zaken welke succesvol worden getest in Sailfish OS. Een mooie demo van het werk wat inmiddels is uitgevoerd.

Volgende week volgen er vast nog veel meer beelden van MWC. Het is te verwachten dat Jolla daar een aantal prototypes bij zich heeft uitgerust met Sailfish OS 2.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

3 reacties

  1. Olifantje schreef:

    Lijkt me wel een erg kleine tablet, of zie ik dat verkeerd? Of iemand met grote handen natuurlijk 😉

  2. Jarno schreef:

    De hoek waaronder wordt gefilmd vertekend wel een beetje, maar het is zeker geen hele grote tablet. Qua schermformaat vergelijkbaar met een iPad mini 3 en Nokia N1. Het is een 7.85″ scherm en de behuizing is 203x137mm. Meer informatie en bestelmogelijkheid op https://www.indiegogo.com/projects/jolla-tablet-world-s-first-crowdsourced-tablet/wdgt/9180928 Bestellen tegen gereduceerd tarief kan nog tot eind maart.

  1. 17 april 2015

    […] Gisteren plaatste Jolla al een video op haar weblog waarin een aantal hardware-zaken werden gedemonstreerd. Dit was een voorbode voor nog veel meer. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.