Jolla community Store NL

Doing it together, people power, unlike… Allemaal kreten die ons Jolla en Sailfish gebruikers niet onbekend in de oren moeten klinken.

Van idee naar concept naar uitvoering met en door de gebruikers. Waarom dat concept ook niet doorzetten in fysieke aanwezigheid.

De visie: Een plek, lokatie centraal, goed bereikbaar en eenvoudig ingericht voor ontmoeting, verkoop, reparatie en ontwikkeling van Jolla hardware, accesoires en waarom niet ook software.

Ondersteund door Jolla Hq maar gedreven door de community en croud sourced.

Snel geroepen, maar uitdagend in uitvoering.. Denk wel samen met Funky TOH en JollaNl en misschien nog wat andere ondernemende Jollianen er wat op te zetten is.

Randvoorwaarde is de medewerking van JollaHq, voor merkgebruik, erkenning, dealerschap etc..

Het zou vet zijn als je als klant een winkel in kan lopen en terplaatse naast de aanschaf van je telefoon meteen de TOH naar eigenspecificatie kan worden samengesteld.

Een aanwezigheid van Jolla maakt het meteen aantrekkelijker voor mensen om hiervoor te kiezen i.p.v. bijvoorbeeld de iPhone.

Het is een idee, eens kijken hoeveel bijval er te creeren is.

Teun

Met dank aan Ten voor de bijdrage. Ook meeschrijven? Graag! Stuur je bedrage naar info@jollanl.org.

3 reacties

 1. Jordy schreef:

  Persoonlijk vind ik het een interessant idee. Ik vind het bv. altijd lastig om te beoordelen hoe mooi een Funky TOH echt is. Om er dan een echt te zien in plaats van een foto is wel een stuk prettiger. En zo zijn er nog wel wat voordelen te noemen aan een fysieke winkel.

  Ik ben zeker bereid om mee te helpen, mocht er genoeg animo voor zijn.

 2. Winfried schreef:

  Zou zeker handig zijn. Het is bv. nogal lastig om een passend hoesje te krijgen.

 3. Jarno schreef:

  Jolla lijkt wel een vorm van interesse te hebben in deze richting. Op de https://www.indiegogo.com/projects/jolla-tablet-world-s-first-crowdsourced-tablet/wdgt/9180928 tablet actiesite is een nieuwe perk toegevoegd: Micro-distributor StarterKit. Voor $3499 koop je: Get 20 Jolla Tablets with ~30% discount from expected retail price and start distributing them in your own market. You’ll get world-class online marketing materials directly from the Jolla crew. This is your chance to become a local ambassador for the Jolla Tablet and other Jolla products!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.