Jolla Winter Ambience wedstrijd

Van de vakantie doorbrengen met familie rond de open haard tot skiën, van schemerige landschappen tot schitterend witte bergen, de winter is voor veel mensen het favoriete seizoen. Met het seizoen in aantocht heeft Jolla Community Italia in samenwerking met Jolla een wedstrijd opgezet met exemplaren voor Sailfish X en exclusieve Jolla hoodies als prijzen. Deelnemen is eenvoudig! We willen graag dat je de magische kenmerken van de winter met ons deelt. En de winnende foto’s zullen worden opgenomen in een toekomstige Sailfish OS update!

Hoe doe je mee aan de Jolla Winter Ambience wedstrijd

Neem een foto (of foto’s) of kies een of meerdere van je bestaande foto’s. Je bent vrij om meerdere keren mee te doen, maar graag met mate – de kwaliteit is belangrijk!

De foto’s moeten een minimaal formaat hebben van 2048 bij 2048 pixels. Indien je afbeelding groter is, dan kan dat in portrait of landcape – uiteindelijk moet het op beide manieren werken. Je bent geheel vrij in de te gebruiken middelen voor het maken van de foto’s.

Zorg ervoor dat je onderstaande algemene voorwaarden leest en begrijpt.

Open dit formulier en vul alle verplichte velden en stuur je foto(‘s) op.
De gekozen foto’s zullen worden aangekondigd via Jolla en Jolla Community Italia sociale netwerken. Op een later tijdstip zullen ze worden toegevoegd aan Jolla producten.

De Jolla Winter Ambience wedstrijd is geopend van 30 november tot 31 december 2017.

Algemene voorwaarden voor deelname

Lees de algemne voorwaarden voordat je een foto indient voor de Jolla Winter Ambience wedstrijd. Door een foto in te dienen, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Wie mag meedoen?

Een foto insturen voor de Jolla Winter Ambience Wedstrijd staat open voor iedereen, ongeacht of ze een Jolla hebben gekocht.

Deelnameperiode

Ingestuurde foto’s worden geaccepteerd van 30 november tot 31 december 2017. Alle deelnemende foto’s dienden binnen deze periode te worden ingediend om mee te doen aan de Jolla Winter Ambience wedstrijd.

Een foto indienen

Dien je foto’s samen met de verplichte informatie in via het formulier. Met het indienen van je foto geef je Jolla een Creative Commons BY 4.0 licentie op het gebruik.

Regels/Richtlijnen voor deelname

De foto dient digitaal te zijn en moet dan ook digitaal worden geüpload.
De inhoud van de foto dient volledig in het bezit te zijn van de deelnem(st)er.
De ingediende foto dient kleiner te zijn dan 8MB. Indien het origineel groter is zal er, indien de foto wordt geselecteerd, contact worden opgenomen voor het origineel.
De foto dient een minimale resolutie te hebben van 2048 bij 2048 pixels.
Indien er mensen herkenbaar afgebeeld zijn op de foto, dan dient de fotograaf toestemming te hebben voor het maken van de foto en het gebruik van de foto door Jolla zonder verdere beperkingen.

Prijzen

Elk van de drie winnaars ontvangt een gratis exemplaar van Sailfish X en een exclusieve Jolla Hoodie. Daarnaast worden nog eens zeven foto’s geselecteerd welke recht geven op een 20% korting op exemplaar van Sailfish X.

Beperkingen

Jolla Ltd. accepteert geen content voor de Jolla Winter Ambience wedstrijd welke in strijd zijn met enige wetgeving of regels alsmede materiaal beschermd door intellectueel eigendom of door privacy of recht op publicatie. De foto mag geen ongepast, aantastend, onfatsoenlijk of onwettig inhoud, naam, materiaal of informatie bevatten. Jolla Ltd. behoudt zich het recht voor om foto’s te weigeren of verwijderen zonder opgaaf van reden.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

3 reacties

 1. Kea schreef:

  Tot nu toe lukt het niet om goede foto’s te maken met de XperiaX. Foto’s zijn groenachtig/gelig. Erg jammer, want ik had gehoopt eindelijk een toestel met goede camera te krijgen. Dus meedoen aan zo’n wedstrijd gaat echt niet met de XperiaX. Zijn er mensen die wel goede foto’s maken met de XperiaX?

 2. Jarno schreef:

  Het OS als geheel valt me eigenlijk tegen. Nadat ik bijna twee jaar geen gebruik meer had gemaakt van SailfishOS viel het me erg tegen hoe weinig vooruitgang er is geboekt. Stabiliteit, snelheid van standaard apps. Ik vond het een teleurstelling.

 3. Kea schreef:

  Dat klopt. Je loopt met XpetiaX tegen dezelfde problemen aan als met de Jolla1. XperiaX is iets sneller en heeft 4G verbinding. Telegram werkt beter. Dat is het wel zo’n beetje. Het meest problematisch vind ik dat je niet zomaar een toestel met Sailfish kunt kopen. Daardoor is het niet geschikt voor iedereen.
  Maar voor wie iets anders wil dan Google en Apple is Sailfish de enige optie op het ogenblik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.