Youyota oktober update

Youyota heeft via de indiegogo-pagina een nieuwe update gegeven over de voortgang van de Youyota Sailfish OS 2-in-1 tablet. Na de tegenslag besproken in “Productie Youyota-tablet vertraagd“, beginnen de eerste onderdelen binnen te komen. De LG-displays zijn binnen!

Helaas is niet alles zo positief als men wil. Probleem blijft dat er slechts een klein aantal tablet gemaakt wordt, 3000 in totaal. Dit is zo’n kleine order voor de leveranciers dat er weinig prioriteit aan wordt gegeven. Het blijft dus onduidelijk wanneer de volgende onderdelen binnenkomen. Het is nu wachten op de PCBA en de Intel SoC. Zodra die binnen zijn is het ook weer afwachten hoe druk het is op de productielijn. Maar dat is later zorg.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.