inoi R7 nu verkrijgbaar

Het is al weer een flinke tijd geleden dat er een nieuw toestel beschikbaar kwam met Sailfish OS. Vanuit Jolla zal hier weinig verandering in komen. Maar de samenwerking van Jolla in Rusland en China beginnen wel hun vruchten af te werpen. Zo is er de inoi R7, een toestel dat met Sailfish OS wordt geleverd. En wie beter dan de meest bekende Rus (binnen de community) dan coderus om dit toestel te bestellen.

Hier krijg je overigens geen high-end toestel. En echt goedkoop is het ook niet. Voor 11090 Russische Roebel koop je het toestel op https://buyon.ru/1311520/inoi-r7/. Dat is zo’n 190 euro. Maar je hebt dan wel een nieuw toestel. Het bericht INOI R7 – a new russian Device announcement op together geeft nog wat aanvullende informatie.

Alternatief is om te wachten tot de Sony Xperia-toestellen ondersteund worden. Het blijft alleen onduidelijk hoelang dat proces nog gaat duren.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.