Geruchten en aankondigingen…

Dat was een heftige week voor Jolla fans. Eerst de melding dat het Russische Yotaphone over zou stappen op Sailfish, waarna een officiele ontkenning van Yota volgde. Daarna het bericht van Jolla dat Jolla Tablet eraan komt, maar dat de datum nog niet vaststaat, onder andere door de nieuwe schermleverancier.

Dan interessant nieuws van Lastucase: de uitlevering lijkt klaar te liggen en je kunt tablet cases alvast vooruit bestellen als je dat nog niet had gedaan bij je bestelling tijdens de indiegogo campagne (en Lastu meldt: Deliveries will start in about fifteenth of July…)

En dan vandaag als goedmakertje de mededeling van Antti Saarnio dat Jolla op MWC Shanghai met een spectaculaire mededeling zal komen.

JollaMWCShanghai

Er wordt al volop gespeculeerd over de inhoud van de mededeling. Jolla 2, een nieuw partnerschap, nieuwe hardware. We moeten het maar afwachten.

MWC Shanghai vindt plaats van 15 tot 17 juli 2015.

 

 

André Koot

Open Standards, Open Identity, Open Data, Open Source. Open Minded (most of the time) http://about.me/andrekoot - information security / privacy RE CISA CISM -

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.