Jolla goodies

Jolla laat met de recente crowdfunded Tablet zien dat er duidelijk een vraag is naar een alternatief voor de bekende oplossingen van Google, Apple en Microsoft.

Dit gaat blijkbaar verder dan smartphones, getuigen de zeer goed ontvangen crowfunding. Na iets meer dan twee dagen heeft Jolla al meer dan $1.000.000 verzameld, waar men ging voor $380.000 in 21 dagen. Indrukwekkend.

Verder promoten

Nu wordt het tijd voor verdere promotie. Aangezien er zo goed als geen goodies verkrijgbaar zijn, heb ik besloten een store hiervoor te starten. Hiermee promoot je Jolla (en als er heel veel items worden verkocht help je JollaNL de hosting te financieren).

Koffiemok & travelmok

Lekker koffiedrinken uit je Jolla mok. Of promoot Jolla terwijl je in de trein geniet van je eigen brouwsel. In die file kan ook, maar dan de mok wel veel laten zien aan de auto’s om je heen.

Coffee Mug Travel Mug

Kleding

Hoodie

Other stuff

Naast kleding en mokken, zijn er nog andere zaken mogelijk. Denk aan een Jolla sticker, Jolla laptop skin, kussens, dekbedovertrek en hippe tas.

En mocht je momenteel in de ongelukkige positie zitten dat je door het leven moet gaan met een iPhone, iPad of Samsung Galaxy dan is er zelfs een oplossing beschikbaar.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.