The impossible story continues

slush-logo-red-300px“The impossible story continues” is de titel voor de presentatie van Marc Dillon tijdens Slush 2014. De mede-oprichter en COO van Jolla zal ook tijdens de 2014 editie van Slush het podium betreden. Het optreden is een half uur voor het verstrijken van de ‘countdown’ die momenteel op jolla.com draait en waar we al naar refereerden. Met andere woorden, wil je het als eerste weten, schakel dan woensdag 19 november a.s. op tijd in op slush.org. Ze lopen een uurtje op ons voor, dus dat is om 9u35m lokale tijd op ‘Silver Stage’.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

1 reactie

  1. Kea schreef:

    Bedankt voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.