Groot nieuws aanstaande

Screen Shot 2014-11-14 at 19.02.12Sinds een paar uur is de website jolla.com voorzien van een grote aankondiging met een aflopende klok. Something BIG is about to begin. Nu is het natuurlijk gissen naar wat het kan betekenen, maar de afbeelding doet wel wat vermoeden. Mijn eerste indruk is dat er een nieuw device in aantocht is. Dit kan de tweede Jolla zijn, maar het zou natuurlijk ook in letterlijke zin iets groots kunnen zijn. Een tablet of iets dergelijks. Of een grotere Jolla.

Nog groter nieuws zou zijn als Jolla eindelijk een partner heeft gevonden die Sailfish OS op hardware wil installeren.

Afwachten dus maar, nog ruim 4 dagen te gaan…

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

2 reacties

  1. teun schreef:

    Hoi Jarno, het speculeren kan beginnen. Ik denk een tablet, ik hoop een nieuwe jolla met echt amazing hardware design gelijkwaardig aan iphone6.. maar een samenwerking met nokia zou ook kunnen, of een nokia tablet met sailfish…

  1. 17 november 2014

    […] het verstrijken van de ‘countdown’ die momenteel op jolla.com draait en waar we al naar refereerden. Met andere woorden, wil je het als eerste weten, schakel dan woensdag 19 november a.s. op tijd in […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.