Jolla komt naar Rusland

jolla_russia_launch-667x375Jolla maakt vandaag bekend dat het haar toestellen beschikbaar gaat stellen aan de Russische markt via http://shop.jolla.ru. Hiervoor gaat Jolla een samenwerking aan met VVP Group. Laatste wordt verantwoordelijk voor de online store, customer care en distributie binnen Rusland. Het toestel is per direct beschikbaar voor pre-order en kost 19,990 RUB. Levering start eind november.

Met het betreden van de Russische markt komt er eindelijke een goede verantwoording voor de aanwezigheid van de op de Russische markt gerichte Android store Yandex op de Jolla. Deze store is vanaf de lancering van de Jolla beschikbaar via de officiële Jolla app-store.

Meer informatie en het complete persbericht via jolla.com/press.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.