Wat te verwachten voor Update10

Update9 is nog maar kort beschikbaar, toch wordt er al hard gewerkt aan Update10. Belangrijk hierbij voor veel gebruikers zal zijn, dat Update9 alleen via een opt-in beschikbaar wordt gesteld aan wie wil testen. Update10 moet weer een normale update worden. Alle zaken uit Update9 zijn daarbij onderdeel van Update10. Daarnaast is er via de SailfishOS-mailinglist een ‘highlevel’ lijst gepubliceerd van te verwachten verbeteringen.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.