Update 9 alleen als opt-in

Voor wie de Jolla community een beetje volgt, is het wel duidelijk dat er nog steeds gewacht wordt op Update 9. De update werd in september verwacht, maar is na een eerdere aangekondigde vertraging nog steeds niet beschikbaar. Ter verdediging van Jolla, het is een hele lastige update. In deze versie wordt een upgrade uitgevoerd naar Qt5.2. En dat is ook gelijk de voornaamste reden voor de vertraging.

Sinds gisterenavond is het echter mogelijk om de update te krijgen, als beta. En enkel nadat je hier bewust voor hebt gekozen. Er zijn namelijk nog bugs. Het complete verhaal staat op [Release notes] Opt-in upgrade to software version 1.1.0.38 Uitukka

Bedenk goed of je de update wilt hebben. Zoals gezegd, er zijn nog problemen mee. Maar de update gaat natuurlijk ook gepaard met allerlei mooie nieuwe zaken. Heel veel bugfixes, nieuwe functionaliteit, UI aanpassingen, Qt upgrade en tweaks.

Pieter heeft in elk geval besloten aan te sluiten, dus we zijn benieuwd naar zijn ervaringen.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.