Blaas je Android smartphone nieuw leven in met de Angry Birds Stella Launcher

stella_press_landscape

Jolla en Rovio Entertainment gaan een samenwerking voor de lancering van de Jolla Launcher. Met de “Angry Birds Stella Launcher by Jolla” krijg je direct toegang tot exclusieve Angry Birds content op je Android smartphone in combinatie met de intuïtieve UI van de Jolla Launcher.

De launcher wordt als eerste gratis beschikbaar gesteld via de Chinese Taobao en UC app stores. Andere Android stores volgen later deze herfst.

Naast de speciale UI van de Jolla Launcher krijgen gebruikers ook een exclusieve Stella achtergrond, unieke ringtone en onbeperkt toegang tot ToonsTV met een eenvoudige swipe vanaf het startscherm.

De Angry Birds Stella Launcher werkt het beste op Android devices met versie 4.3 of hoger en een schermgrootte van 4″ tot 5.5″. Geadviseerd minimum geheugen is 2GB ram. Voorbeelden van geschikte devices zijn de Samsung Galaxy S4 en S5, de Nexus 4 en de Nexus 5.

Meer informatie via:

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.