Insmat’s Jolla cover nader bekeken

jolla-mobile-smartphone-black-insmat-flip-case4Afgelopen week werd ik benaderd door de website phonecaseseurope.com/nl. Of ik eventueel interesse had om hier op JollaNL naar hun website te verwijzen. Aanleiding voor de website is dat ze sinds kort ook hoesjes voor Jolla in hun assortiment hebben. Nu verwijs ik graag naar websites die zich actief inzetten voor Jolla, dus waarom niet. In dit geval werd het nog wat interessanter, want in ruil krijg ik de gelegenheid om een hoesje te proberen: de “Jolla Mobile Insmat Zwart Lederen Flip Hoesje”.

Ietwat tot mijn verbazing lag er afgelopen vrijdag al wat op de mat 🙂

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

10 reacties

 1. Jordy schreef:

  Ziet er mooi uit. Het enige probleem dat ik heb met covers voor de Jolla is dat ze dusdanig de achterkant verbergen dat een TOH met een kleurtje nauwelijks zichtbaar is. Waardoor ze dus weer wat nuttelozer worden.

  Verder is het natuurlijk geweldig dat er bedrijven zijn die toch geïnteresseerd zijn in deze (relatief) kleine groep potentiële klanten.

  • Kea schreef:

   Ik heb een Lastu hoes (berken met bruin rendierleer) bij Lastu zelf gekocht. Wist niet dat er nog een ander bedrijf was dat hoesjes voor de Jolla verkoopt. Bij de Lastu cases zit er geen NFC chip in de ‘andere helft’.
   Maar daar kun je hier toch nog niets mee. De cover geeft mijn telefoon wat meer body en de telefoon is niet meer zo glad, zodat hij niet uit mijn handen valt.

   • Jarno schreef:

    Dat zijn hele mooie hoesjes Kea. Ik heb ze meermaals overwogen, maar ik vind de €50 die je ervoor moet ophoesten wel een flinke drempel. Met als gevolg dat ik de hoes niet heb.

    Een groot voodeel, in mijn ogen, van de Lastu is dat deze minder groot is. Ik vind het formaat van de Insmat het grootste nadeel.

  • Jarno schreef:

   Daar heb je gelijk in Jordy, maar het beschermt de boel wel goed. Dus als dat je doel is, dan is de hoes zeker geschikt.

   • Kea schreef:

    Mijn man heeft nu ook een Jolla met een Insmat hoes. Die beschermt je telefoon beter dan het mooie Lastu hoesje. Ik vraag me af of het geen nadelig affect heeft wanneer je geen NFC chip hebt met dat Lastu hoesje. Er moeten nodig meer hoesjes voor de Jolla komen, want hij ligt niet zo lekker in de hand zonder .

    • Jarno schreef:

     De NFC zul je niet echt missen volgens mij. De gimmick is dat je met de NFC een profiel kunt laden. Meer functionaliteit is niet beschikbaar.

     Helaas. Ik zou heel graag weer NFC gebruiken voor bijvoorbeeld het herkennen van een telefoonhouder in de auto waarna bluetooth wordt ingeschakeld en er wordt verbonden. Dit deed ik in het verleden op de Nokia N9 i.c.m. ProfileMatic.

 1. 21 november 2014

  […] tegenover dat zodra je de case gebruikt, mensen niet meer zien dat je een mooie Jolla gebruikt, zoals Jordy al noemde. Zeker in het geval je de oranje ‘First One’ Other Half […]

 2. 21 november 2014

  […] voor Jolla te testen met dank aan phonecaseseurope.com/nl. Zie ook de eerste post hierover: “Insmat’s Jolla cover nader bekeken“. Insmat was de eerste aanbieder van hoesjes speciaal voor de Jolla. De casing heeft een […]

 3. 22 november 2014

  Review Insmat case

  De afgelopen maand heb ik de gelegenheid gehad de Insmat case voor Jolla te testen met dank aan phonecaseseurope.com/nl. Zie ook de eerste post hierover: “Insmat’s Jolla cover nader bekeken“. Insmat was de eerste aanbieder van hoesjes…

 4. 17 april 2015

  […] voor Jolla te testen met dank aan phonecaseseurope.com/nl. Zie ook de eerste post hierover: “Insmat’s Jolla cover nader bekeken“. Insmat was de eerste aanbieder van hoesjes speciaal voor de Jolla. De casing heeft een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.