Native WhatsApp voor Sailfish OS: Persecute

icon-persecuteGeen smartphone zonder WhatsApp, het sms-alternatief dat de afgelopen jaren een enorme vlucht heeft doorgemaakt. Alle grote en een deel van de minder grote platformen worden officieel door WhatsApp ondersteund. Het kleine, maar door mij geliefde, Meego wordt helaas niet ondersteund. Gelukkig heeft de community daar een oplossing voor: Wazapp. Deze client bestaat alweer meer dan een jaar en voorziet in de voornaamste functionaliteiten van WhatsApp.

De laatste tijd is een van de ontwikkelaars van Wazapp begonnen aan een eigen smaak: Persecute. De ontwikkelaar is niet zo gecharmeerd van de UI van Wazapp en heeft voor zijn Persecute voorzien van een compleet andere UI.

Lees verder op callmelocalhost.com →

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 28 december 2013

    […] Dezelfde ontwikkelaar maakte eerder al Whatsapp apps voor de Nokia N9, met als laatste variant persecute. Onder die naam maakte hij eerder al een versie voor Sailfish, maar dat was nog voordat de eerste […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.