Nog een extraatje van Slush

Tijdens Slush13 had Jolla al de nodige aandacht gekregen op het podium en in het interview. Maar er blijkt nog een video-opname te zijn gemaakt tijdens het evenement. In deze opname komt wederom Marc Dillion aan het woord met nog wat informatie over het toestel.

Zo wordt nogmaals bevestigd dat Sailfish OS gebruik zal maken van HERE kaarten en dat Android-apps zullen werken op het toestel.

Ook wat aandacht voor de hardware. Niet zozeer de Jolla hardware, maar de compatibiliteit van Sailfish OS met Android hardware. Met andere woorden, andere fabrikanten kunnen met weinig inspanning ook Sailfish gaan leveren op hun toestellen i.p.v. Android.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.