SailfishOS 2.2.0 in aantocht

Het is alweer een tijdje stil rondom releases bij Jolla. SailfishOS 3 is ‘beloofd’ voor later dit jaar, SailfishOS 2 is nog steeds in ontwikkeling. Maar de regelmaat is soms wat ver te zoeken. Ook de tijd tussen early-access-release en final is op z’n zachts gezegd variabel.

Vandaag verscheen er een kort bericht op TJC:

Hello again dear language fellows!

We have been busy preparing the last texts for the second translation round for our next SW release, 2.2.0. We would be happy if you could do your part by the end of Thursday, 24th May. If you have any concerns, problems, or questions, please don’t hesitate to contact us.

Without further ado, head to https://translate.sailfishos.org and follow link for instructions if you’re there for the first time 🙂

Thank you & regards,

Sim & Jarkko

Met andere woorden: morgen af graag.

De gebruikers van de Nederlandse vertaling hoeven niet te vrezen, vertalers nthn en dylan-van-assche hebben de vertaling alweer op orde gemaakt. Maar qua planning en communicatie had Jolla dit toch echt beter moeten doen.

Maar, hopelijk is de conclusie dat de volgende release aanstaande is.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.