Update Jolla Tablet terugbetaling

Op het blog van Jolla is vandaag een update geplaatst over de Jolla Tablet terugbetaling. Zoals de meesten wel weten is Jolla al langere tijd bezig om, gefaseerd, de gedupeerde kopers van de officiële Jolla Tablet hun betaling te retourneren. Dit proces verloopt moeizaam, doordat terugbetaling enkel wordt gedaan als de financiële situatie van het bedrijf dit toelaat. En dit is zeker niet het geval.

Dear Jolla Tablet contributor, As promised, we are beginning to process the refunds further on cash flow positive months by randomly selecting a number of backers and providing them with a few of options in order to handle their refund situation. As of end of July is now at hand, we can confirm the financial situation is allowing us to start the process with 100 random backers. While admittedly that is not a huge number, it is what the situation permits us to do so far. We are determined to continue with the process each month we have a positive cash flow.

Voor deze fase zijn dus slechts 100 mensen benaderd voor terugbetaling. Check je mailbox om te zien of je een van de gelukkigen bent.

Meer informatie op Jolla Tablet refund update [Update: (15/09) Emails sent to second phase].

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.