Nieuwe ontwikkelaar voor Sailbook

De Facebook app Sailbook, ontwikkeld door Rudi Timmermans, werd niet langer onderhouden. De ontwikkelaar heeft besloten zich volledig te richten op Blackberry. Gelukkig wordt het werk overgenomen door Dylan Van Assche. Dit gaf hij aan op de Jolla Pioneers groep op Facebook:

Hi Sailors,

Sailbook, the unofficial Facebook client for Sailfish OS is no longer maintained by Rudi Timmermans. He develops now only for Blackberry’s Android. I helped him in the past with the development of Sailbook and I will be now the maintainer of Sailbook.

Sailbook will land again on Openrepos and in the Jolla Store soon.
The source code will be opensourced on Github after I rewrote Sailbook from rock bottom (easier to maintain for me).

For people who donated to Sailbook in the past, I don’t have time to maintain the current donate system and website, everyone who donated will be added in a mailing list which gets the updates in an Early Access program. Only release-candidates version will be send out by e-mail no experimental version.
The Early Access program will be available for all my apps in the future.

Gezien zijn opmerking zal het wel even duren voordat er een nieuwe versie beschikbaar komt, maar dat mag de pret niet drukken.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.