mi-Fone brengt SailfishOS naar Afrika

32be03_fe801a5aae1f4a51aa6e9fe2a6f287fdHet Afrikaanse mi-Fone en Jolla hebben vandaag bekend gemaakt dat het mi-Fone SailfishOS zal introduceren op het Afrikaanse continent. De eerste toestellen worden in Q2/2016 verwacht.

Sailfish Africa ecosystem partnership with mi-Fone Today, Jolla announced a new partnership to its Sailfish Africa mobile ecosystem: Jolla and mi-Fone. the FIRST African Mobile Devices brand (est 2008), have agreed to partner in Africa to bring Sailfish OS based devices to the African continent. The first mi-Fone device powered by Sailfish OS is expected to hit selected African markets in Q2/2016 combined with a service offering tailored for mass-market African consumers.

Bron

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.