Intex eerste fabrikant met Sailfish OS 2.0

Tijdens het Mobile World Congress Shanghai heeft Jolla bekendgemaakt dat het Indiaase Intex Technologies het eerste bedrijf is dat een toestel zal uitbrengen op basis van Sailfish OS. Dit sluit aan bij de strategie die Jolla altijd heeft gehad: het in licentie aanbieden van Sailfish OS. Tot nu toe was het bedrijf hier niet in geslaagd, zowel de Jolla Phone als Tablet zijn producten uit eigen keuken.

fc8f02b1d89bc5611edf7c38b1b1eeb49e3f46e7

fcd1251494d5b75c60870cb1541efc02bb09aab1

De afbeeldingen die nu opduiken, zijn afkomstig van Digit.in. Op de site wordt aardig gespeculeerd over wat voor hardware er aan boord van de Intex Aqua Fish zal zitten, maar Jolla heeft daarover in haar persbericht nog niet veel losgelaten, maar Sailfish OS zou geschikt zijn voor meerdere versies van Qualcom’s Snapdragon processor. Lees voor meer informatie het complete persbericht.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.