JollaNL Bijeenkomst 2015

Vorig jaar eind maart hebben we de eerste JollaNL bijeenkomst gehouden in de vorm van een Meet n’ Greet. De stemming was zo goed dat een aantal vonden dat we dat wel vaker konden doen. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder. Maar buiten wat sporadische afspraken door een klein aantal van ons zijn we niet meer bij elkaar gekomen.

Binnenkort zullen de eerste Jolla Tablets met Sailfish OS 2.0 geleverd worden. Daarnaast zijn er nog de ontwikkelingen rond het uitgeven van Sailfish OS op apparaten van andere fabrikanten en kunnen we terugblikken op het afgelopen jaar. Kortom, een uitstekende kans voor ons als Nederlandse Jolla community om weer bij elkaar te komen en het hierover te hebben.

Dit is ook een kans om kennis te maken met de Jolla Smartphone of Tablet als je dat nog niet gedaan hebt. Misschien kunnen we zelfs wel iemand van Jolla vragen of ze erbij willen zijn.

Qua datum lijkt het mij persoonlijk handig om dit een tijdje na de levering van de Tablet te doen. Met de huidige prognose van Juli lijkt mij eind Augustus/begin September een redelijk moment. Vorige keer zijn we in Utrecht geweest, dat lijkt me door de centrale ligging in Nederland een prima locatie.

Om een inschatting te maken van de hoeveelheid mensen die hierin geĂ¯nteresseerd zijn zou ik jullie willen vragen om dit te laten weten in een reactie hieronder. Mochten jullie opmerkingen hebben over de datum, de locatie of iets anders, laat dat dan vooral weten.

Jordy

Jordy is 21 jaar oud en studeert Chemie. Hij heeft veel interesse in vernieuwende producten en denkt veel na over hoe van alles en nog wat nou eigenlijk werkt.

11 reacties

 1. Liesbeth Bevelander schreef:

  Ik ben d’r graag weer bij!

 2. Willie Pretorius schreef:

  Luik, ik doe mee

 3. Jarno schreef:

  Ik ben ook voor. Aangezien we voor de zomerperiode staan, zouden we er niet een bbq aan kunnen koppelen? Dan vragen we er ook wat Jolla-medewerkers bij.

 4. Karlo schreef:

  Prima plan op zich, als het een beetje centraal in NL is. Was er vorige keer niet bij.

 5. Manon schreef:

  Als ik kan, dan ben ik erbij đŸ™‚

 6. stampsmurf schreef:

  als ik kan, ben ik er ook graag bij.

 7. HtheB schreef:

  Count me in! đŸ™‚

 8. Jordy schreef:

  We hebben no zo’n 10 mensen. Zijn er vrijwilligers voor het helpen organiseren?

 9. André Koot schreef:

  Leuk plan! Ik ben vast ook aanwezig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.