Vierde pre-release WhatsUp beschikbaar

De SailfishOS Whatsapp client WhatsUp, voor sommigen nog een bekende van de Nokia N9, heeft een vierde build vrijgegeven. Ontwikkelaar Matias Perez heeft aangegeven dat een volgende versie beschikbaar zal komen op OpenRepos.

Ik maak nu zelf sinds ongeveer een week gebruik van Whatsup. Hoewel ik qua UI en integratie de voorkeur geef aan Mitakuuluu, is Whatsup nu al beschikbaar. Het is een redelijk raadsel wanneer we een nieuwe Mitakuuluu kunnen verwachten. Dus ben je actief gebruiker van Whatsapp, maar wil je liever niet de Android-versie gebruiken, dan is Whatsup een alternatief.

Gebruik is vanzelfsprekend geheel op eigen risico. En er zit zeker een risico aanvast, Whatsapp is actief bezig alternatieve versies van hun platform aan te pakken.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

2 reacties

 1. mario Noldes schreef:

  Hoi Jarno,

  sinds vrijdag de gelukkige bezitter van een Jolla phone.

  Heb er Whatsapp op gezet, maar dat werkt niet helemaal. Hoe krijg ik er (makkelijk) Whatsup op?

  Ben een beetje digibeet, sorry

  Gr Mario

  • Jarno schreef:

   Van harte met je aanwinst!

   Je kunt Whatsup via de Dropbox link installeren. Na het downloaden kun je bij je notificaties het bestand aanklikken (swipe omhoog). Of je wacht tot de app beschikbaar komt op openrepos.net.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.