Whatsup port SailfishOS beschikbaar

Ontwikkelaar Matias Perez, voor sommigen beter bekend als cepi, is alweer enige tijd bezig met een port van Whatsup naar SailfishOS. Voor wie het niet weet, Whatsup was eerder beschikbaar als Whatsapp client voor de Nokia N9. Whatsup is weer een andere client dan Mitakulu. Om het allemaal makkelijk te houden.

Hoe dan ook, er is een versie vrijgegeven die men geheel op eigen risico kan proberen. Geen enkele garantie dat het werk, geen enkele garantie dat je niet door WhatsApp wordt geblokkeerd voor het gebruik van een niet officiële versie. Whatsup is te downloaden kan via Dropbox.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.