Jolla start officieel blog

welcome_imageVanaf nu heeft Jolla ook een eigen blog: blog.jolla.com. In het kader van meer open communicatie naar klanten en community is dit een goed initiatief waar iedereen beter van kan worden. Daarnaast leent een blog zich veel meer dan een ‘press-section’ tot wat in informelere communicatie. Of zoals ze op het openingsbericht zeggen:

This blog is going to work as a hub for various kinds of Jolla content from hard-core technical talk to more lighter topics. We promise to be open, creative, passionate, and go behind the scenes in many ways, be that internally or e.g. introducing our dear community people/groups. Also, as Doing it Together is one of our mottos, we welcome any suggestions for content from you, our community as well!

Welkom bij de Jolla community Sailers 😉

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.