Nu met forum!

Delen? Graag! Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

forumlogoSinds de JollaNL meeting wordt er gesproken over het toevoegen van een forum aan deze site. In eerste instantie is hier niet voor gekozen, maar de ontwikkeling van een goede Nederlandse vertaling heeft ertoe geleid dat de vraag naar een ‘eigen’ forum groeide. Vanaf nu is dat mogelijk in het JollaNL forum.

Om het forum een beetje vindbaar te maken is de navigatie aan de bovenzijde van de site aangepast. Naast de al eerder aanwezige opties ‘Home’ en ‘Evenementen’ zijn daar de momenteel beschikbare categorieën benaderbaar: ‘kletspraat’ (elk forum moet een plek voor offtopic zaken hebben)  en ‘techtalk’.

Suggesties? Verbeteringen? Geef ze door!

Flattr this!

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *