Nu met forum!

forumlogoSinds de JollaNL meeting wordt er gesproken over het toevoegen van een forum aan deze site. In eerste instantie is hier niet voor gekozen, maar de ontwikkeling van een goede Nederlandse vertaling heeft ertoe geleid dat de vraag naar een ‘eigen’ forum groeide. Vanaf nu is dat mogelijk in het JollaNL forum.

Om het forum een beetje vindbaar te maken is de navigatie aan de bovenzijde van de site aangepast. Naast de al eerder aanwezige opties ‘Home’ en ‘Evenementen’ zijn daar de momenteel beschikbare categorieën benaderbaar: ‘kletspraat’ (elk forum moet een plek voor offtopic zaken hebben)  en ’techtalk’.

Suggesties? Verbeteringen? Geef ze door!

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.