Nederlandse vertaling compleet

Vandaag kwam via Twitter het goede nieuws dat de onofficiële Nederlandse vertaling van SailfishOS was afgerond, 100% gevuld, 100% gereviewed.

Een goede reden dus om de vertaling bij te werken naar versie 0.5. Nogmaals, het goede nieuws is dat alle ‘strings’ vertaald zijn. Het slechte nieuws is, dat sommige zaken wel vertaald zijn, maar toch in het Engels worden getoond. Dit is een issue sinds de laatste versie van SailfishOS. Vermoedelijk een fout in de de te vertalen ‘strings’. Helaas is er nog geen oplossing gevonden.

Installeren van de unofficial-language-pack-nl kan via openrepos.net of via de client Warehouse. Mocht je de vertaling reeds hebben geïnstalleerd via Warehouse, dan zal deze als update beschikbaar moeten komen.

 

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.