Nog één dag

Nog één dag, nog één nacht en dan gaat Jolla in de verkoop. De start wordt gevierd samen met de Finse operator DNA met een tijdelijke winkel waar de eerste 450 toestellen aan de man worden gebracht, enkel voor genodigden. De opbouw voor dit festijn is al in volle gang, getuige de tweet van DNA.

De vraag blijft natuurlijk hoelang moeten alle andere klanten wachten voordat ze worden beloond voor hun pre-order. Dat blijft gissen, Jolla waarschuwt voor een levertijd van 3 tot 4 weken. Hopelijk is het een heel stuk korter dan dat. In elk geval geeft men via Twitter aan dat de leveringen deze week van start gaan.

Er wordt voor de rest niets genoemd over de volgorde van uitleveren. Bij het openstellen van de webshop voor pre-orderklanten hanteert men de volgorde van pre-order. Wie als eerste een pre-order plaatste, mag als eerste de bestelling afronden. Maar nu het afronden zover is, lijkt het me dat de volgorde wordt: wie heeft betaald, wordt bediend. Hopelijk wacht Jolla niet tot 2 december, de ‘deadline’ die ze zelf stellen voor het gegarandeerd leveren binnen december, tot de postpakketten de deur uit gaan.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

2 reacties

  1. Rob schreef:

    Het lijkt erop dat de free pre-orders ook nog niet kunnen bestellen.
    Dus de volgorde van betalen lijkt ook te maken te hebben met het feit dat je al 100 Euro hebt ingelegd.

    • Jarno schreef:

      Ik heb daarover andere berichten voorbij zien komen. Op de supportpage van Jolla en op TMO wordt duidelijk aangegeven dat het soort order niet uitmaakt voor de volgorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.