Slush time, Jolla time? (update)

Nog een paar dagen en dan is het weer tijd voor Slush. Voor wie het niet (meer) weet, vorig jaar tijdens Slush presenteerde Jolla zich voor het eerst voor het grote publiek.

Een jaar later

Nu zijn we een jaar later, nog vier dagen tot Slush en is Jolla wederom spreker op Slush. Het zou toch mooi zijn dat Jolla de vorig jaar ingezette lijn van verassingen doorzet en dit jaar tijdens Slush de broodnodige informatie gaat geven over wanneer de eerste toestellen bij de eindgebruikers arriveren. Laten we het hopen, laat het ‘Slush time, Jolla time’ zijn.

Waar, wanneer, hoe laat

Marc Dillian zal op donderdag 14 november spreken van 12.20u tot 12.30u (Finse tijd) op de ‘Blue Stage’. Da’s dus maar 10 minuten, dus zet niet teveel hoop op hele grootste aankondigingen.

Update 14 november, 8:20u

Naast de hierboven genoemde presentatie is er nog een tweede track, iets later op donderdag. Om 13:20u op ‘Yellow stage’ een interview met Marc Dillon. Deze sessie duurt een half uur.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

2 reacties

  1. Feiko schreef:

    Denk erover om een refund te gaan vragen als het nog langer duurt, koop ik voor Sinterklaas wel een andere telefoon 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.