Sailfish geport naar de Sony Z1

sony-xperia-z1-f-2Sailfish is compatible met Android hardware, dat nieuws kwam laatst al naar buiten via Jolla. Een eigenaar van de Sony Z1 vond dat kennelijk dermate interessant dat hij de moeite heeft genomen om Sailfish te porten naar de Sony Z1. Hoewel de sources om dit te doen nog niet beschikbaar zijn gesteld, heeft de gebruiker het toch aardig voor elkaar gekregen. Te zien aan de video is het gedaan op basis van de Sailfish SDK. Daarin zit dezelfde functionaliteit als nu te zien is in de video. Niettemin, het is een mooie ‘proof-of-concept’ dat Sailfish niet alleen op de Jolla One hoeft te draaien.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.