Aan de slag met Sailfish SDK

sailfish-logo-officialJolla heeft de Sailfish SDK recent bijgewerkt en de pre-order campagne voor Finland is weer voorbij. Nog even en het eerste toestel van Jolla wordt uitgebracht. Bij gebrek aan een echte naam noem ik die nog steeds de ‘Jolla One’.

Hoe dan ook, dit is het moment om apps te gaan ontwikkelen voor Sailfish. Tijdens SmartDevCon gaf Vesa-Matti Hartikainen een presentatie hierover en daar zijn gelukkig opnamen van.

The workshop shows how to get started in developing applications for Jolla’s Sailfish OS. The presentation introduces the basic structure of the platform, shows main UI concepts, and presents the main APIs. The presentation shows hands-on how to get started in creating beautiful applications for Jolla devices using Sailfish Silica UI components, Qt5, and Sailfish OS SDK.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.