Een ware review van Jolla’s eerste toestel

Op de site mobil.idnes.cz staat een ware review van Jolla’s eerste toestel, die ik hier sinds kort maar de Jolla One noem. Nu versta ik er geen woord van, laat staan dat ik het kan lezen, maar gelukkig is er altijd Google Translate’s versie.

Op de genoemde site ook een video-review, voor als je toch wat wilt zien terwijl je het net als ik niet verstaat.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

2 reacties

  1. Feiko schreef:

    Pre productie versie van de sw als ik het goed begrijp.

    • Jarno schreef:

      Ja, dat is vrij zeker. Het zou me verbazen als men nu al klaar is met de software. Hoop wel dat de fase van fine-tunen en optimaliseren is aangebroken. Anders wordt een stabiel product afleveren voor het eind van het jaar een hele uitdaging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.