Jouw foto als officiële Ambience

IMG_3308_wide-1024x420

Voor de aanstaande tablet en SailfishOS 2 is Jolla bezig met het verzamelen van nieuwe foto’s voor Ambiences. Hierbij wordt de community opgeroepen om eigen foto’s aan te dragen. Je maakt hiermee kans om je foto meegeleverd te krijgen op de tablet en wellicht ook in toekomstige updates voor de Jolla.

Om je foto’s als officiële Ambience in Sailfish te krijgen zijn er natuurlijk wel een aantal voorwaarden. Vanzelfsprekend moet je volledig eigenaar zijn van de foto. Daarnaast moeten de foto’s een bepaalde stemming uitstralen, zoals ‘mood/emotion, such as work, party, sport, happy, calm, etc…‘. En de foto’s moeten minimaal 2048×2048 px groot zijn.

Wil je meedoen, neem dan een kijkje voor alle regels op de officiële aankondiging en wacht niet te lang. De actie loopt van 15 april tot 15 mei.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.