Update Nederlandse vertaling SailfishOS

Gisteren is een bijgewerkte vertaling voor SailfishOS vrijgegeven. In deze vertaling zitten de nieuwe teksten voor SailfishOS 1.0.7.x verwerkt. De vertaling, unofficial-jolla-language-pack-nl, is te downloaden via de Warehouse app of via openrepos.net.

Helaas is het ook bij deze versie nog steeds zo dat sommige vertaalde teksten niet in het Nederlands worden getoond. In die gevallen valt de tekst terug naar de Engelse versie. Tot op heden kan ik niet achterhalen waarom dit gebeurt 🙁

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.