Jolla launcher voor Android aanstaande

De interface-laag voor Android toestellen op basis van de SailfishOS UI, Jolla Launcher, komt binnenkort beschikbaar als Alpha-release. Vanaf volgende week kun je deze software installeren op je Android device.

We are proud to tell that we’ve reached a new milestone in the development of bringing the Sailfish OS experience to Android devices. The product will be officially called the ‘Jolla Launcher’, and our invitation based Alpha phase testing will start next week.

Om deel te nemen aan de test dien je jezelf aan te melden. De test is met name bedoelt voor Nexus 4 en Nexus 5 devices, maar de launcher is geschikt voor een veel grotere groep devices, mits uitgerust met minimaal Android 4.3.
Aanmelden gaat als volgt:

  1. Stuur een e-mail naar jolla-launcher@jolla.com vanaf je Google account;
  2. Geef in de mail antwoord op de vragen:
    – Je naam
    – Het device dat je zult gebruiken
  3. Wacht op een Google Play installatie link en aanvullende instructies.

Note that your email address is only used for the purposes of i) registering you to the Community Alpha, ii) keeping you informed of the progress of the testing. We will remove the email address from our database after the end of the Community Alpha.

Meer informatie via ‘Jolla Launcher’ Community Alpha testing begins next week op together.jolla.com.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.