Nog meer 3D printed OH’s

Naast de Other Halves die te bestellen zijn via shop.jolla.com kun je al geruime tijd vrolijk gekleurde covers bestellen via Dirk’s webshop funkyotherhalf.com. Dirk liet al eerder mooie spullen zien met zijn Other Half Querty keyboard en Other Half wireless charging covers. Vooral voor het laatste is FunkyOtherHalf de aanbieder.

Vanuit Engeland komt er nu een alternatief: flypig.co.uk/toh De Other Halves die zij leveren worden geprint door shapeways.com.

row-backHet design van de oplossing van FlyPig lijkt iets meer op het origineel. Dus wil je een meer gelijkende oplossing, dan is dit een mooi alternatief voor de originele covers. Wil je de extra ruimte in je cover voor Wireless Charging, dan is de oplossing van FunkyOtherHalf de meest voor de hand liggende oplossing.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.