Lastucase, houten covers voor de OH

Voor wie meer wil dan een mooie Other Half is er Lastucase, een Finse maker van houten achterkantjes voor Mac apparaten, een Lumia en de Jolla.

Lastu-Wooden-Skin-for-Jolla-Cover-600x600In this product you can feel real craftmanship and authentic wooden design. We carefully sand and finish every product. We take care to make sure your new wooden cover feels amazing. Pre-installed adhesive surface makes installation easy. This product protects your device against scratches and give incredible feeling of real wood.

Een enkele cover is redelijk prijzig, maar het is dan ook handwerk. Voor €25 ben je eigenaar van een exemplaar. Meer informatie en bestelmogelijkheden op lastucase.com. Let wel, het betreft geen complete OH, het is enkel een op te plakken laag bovenop je OH.

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.