Jolla app: CuteSpot

Ik ben een enthousiast gebruiker van Spotify. Een vol abonnement om op al mijn devices (laptop, tablet, smartphone) te kunnen genieten van de muziek. Op de Nokia N9 gebruikte ik hiervoor MeeSpot. Het goede nieuws is, dat de maker hiervan zijn de app geschikt maakt voor Sailfish.
Eigenlijk wordt de app voor nog meer platformen geschikt gemaakt. Gebruikers van Ubuntu Touch kunnen ook de app gebruiken. Omdat MeeSpot nogal specifiek verwijst naar Meego is de app hernoemd naar CuteSpot. Lijkt op Qt 😉

Naar aanleiding van de reactie van Teun een iets andere aanpak qua installatie. Niet via de terminal. Hij gaf aan dat het mogelijk is om zelf gedownloade apps via de Jolla Harbour (Jolla Store) app te installeren. Dit gaat als volgt.

Lees verder op callmelocalhost.com

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.