Vandaag is Jolla-bezorgdag

Vandaag is duidelijk een Jolla-bezorgdag. Sinds vanmorgen druppelen de berichten binnen van gelukkigen wiens Jolla is afgeleverd. Meerdere berichten ook van mensen die onverwachts hun Jolla kregen. De e-mail met verzendinformatie van FedEx en de status in shop.jolla.com waren namelijk niet up-to-date.

Voor sommigen bleek het (gelukkkig) mogelijk via de website van FedEx, met hun Jolla orderid en postcode de status van de bezorging zien. Ik ook. Zo kon ik ook zien dat de bezorger al onderweg was en een leeg huis zou aantreffen.

Via de mail die ik daarna kreeg kon ik wel contact opnemen met FedEx en men stelt je in staat om het pakketje op hun distributie op te halen. Aangezien dat voor mij een ritje van 20 minuten is, heb ik besloten dat te doen. En nu zit ik al uren heerlijk te spelen. Mooi spul!

IMG_6980

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

1 reactie

  1. Rob schreef:

    Geniet er van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.