Marc Dillon presenteert Jolla

Het lijkt er toch echt op dat Jolla aan de afrondende fase is begonnen van haar smartphone ontwikkeling. Na eerder al de aankondiging dat de ondersteuning voor Android apps gereed is en de extra pre-order mogelijkheid voor Finnen (na de aankondiging van Nokia en Microsoft) en de eerdere video door Finse media is het nu tijd voor Marc Dillon zelf om Jolla’s eerste toestel met Sailfish OS te tonen.

Leuke setting, duidelijke video en niet heel veel nieuws. Behalve dan dat er nu echt gesproken wordt over de ondersteuning voor Android apps (en dat deze in de video wellicht ook zichtbaar zijn als icoon op het scherm).

Jarno

Jarno is oprichter en bijdrager van JollaNL.org. Daarnaast in het dagelijks leven druk bezig met internet als Frontend Developer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.