JollaNL Meet n’ Greet 2015 uitgesteld.

JollaNL Meet n’ Greet 2015 uitgesteld.

Wanneer

16/10/2015    
19:00 - 23:00

Reserveringen

Waar

Florin Utrecht
Nobelstraat 2, Utrecht

Evenement type

Kaart wordt geladen...

LET OP, de Meet n’ Greet is uitgesteld. Er wordt nog nagedacht over een nieuwe datum.

Zoals hierboven te lezen, is de Meet n’ Greet uitgesteld. Ik stel voor dat we een nieuwe datum prikken. Jarno kwam al met het idee van een Kerst-Meet. Kan, klinkt leuk, maar vaak wel een erg drukke tijd voor veel mensen. Wellicht net iets daarvoor? Ik neem aan dat een groter deel van de deelnemers dan wel een tablet binnen heeft. Ik zal voorlopig nog geen voorstellen doen voor een dag. Laat zelf maar weten wat je leuk lijkt en/of wat het beste uitkomt. Dan kunnen we daar later over stemmen.

 

Vrijdag 16 Oktober is het eindelijk zover, dan zal de tweede Nederlandse Jolla Meet n’ Greet gehouden worden. Vanaf 19:00 zijn we welkom in het Zalencomplex van Florin Utrecht.

De Jolla Meet n’ Greet editie 2015 is voor iedereen die ge├»nteresseerd is in Jolla, Sailfish OS, Open Source etc. Het idee is om een informele avond te organiseren waarbij iedereen de personen achter de JollaNL community kan ontmoeten.

Jullie zijn vrij om in te lopen van 19:00 tot 19:30. Daarna zullen we beginnen met een openingsrondje waarin iedereen zich kort kan voorstellen. Voor de rest van de avond is er geen (vast) programma. Mochten er speciale wensen zijn dan kan je die altijd doorgeven in de comments. Iets presenteren of uitleggen met betrekking tot de bovengenoemde onderwerpen is altijd interessant, dus laat het weten.

Het zou prettig zijn als we van te voren weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Gelieve hier dus te laten weten als je van plan bent te komen. Dan kunnen we via een e-mail de laatste details sturen zoals hoe je er het makkelijkst komt, parkeergelegenheid e.d.

Deelname aan de Meet n’ Greet is gratis. Eventueel genuttigde consumpties zijn voor eigen rekening.

Deelnemers:

  1. Jordy
  2. Jarno
  3. Rob
  4. Willie
  5. Jij?

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Jordy

Jordy is 21 jaar oud en studeert Chemie. Hij heeft veel interesse in vernieuwende producten en denkt veel na over hoe van alles en nog wat nou eigenlijk werkt.

1 reactie

  1. Jordy schreef:

    Uitgesteld. Suggesties voor een nieuwe datum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.